Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΕΛΙΤΣΗ.....ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΤΖΑΚΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ








ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΕΛΙΤΣΗ.....ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ ...ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΤΖΑΚΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ


«Εφυγε» ο σ. Δημήτρης Μπελίτσης
Τη Δευτέρα, 21 Ιούλη, «έφυγε» από τη ζωή ο σ. Δημήτρης Μπελίτσης μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία.
Ο σ. Δημήτρης γεννήθηκε το 1955 στην Αθήνα. Παιδί λαϊκής οικογένειας, γνωρίζοντας και βιώνοντας και ο ίδιος τα προβλήματα που ο καπιταλισμός δημιουργεί στους εργαζόμενους, συνειδητοποίησε νωρίς την ανάγκη της οργανωμένης πάλης για μια κοινωνία χωρίς εκμεταλλευτές, για το σοσιαλισμό.
Εντάχθηκε στις γραμμές του Κόμματος στα φοιτητικά του χρόνια στη Νάπολι της Ιταλίας, όπου σπούδαζε γιατρός.
Εδωσε αγωνιστικό «παρών» στις δύσκολες στιγμές που πέρασε το Κόμμα και πάλεψε για τη διατήρηση των επαναστατικών χαρακτηριστικών του.
Αναδείχθηκε σε στέλεχος του κόμματος, Γραμματέας της ΚΟΒ Κολωνού, στην Αχτιδική Επιτροπή και το Αχτιδικό Γραφείο της Αχτίδας 3ου - 4ου Διαμερίσματος της Α' Αθήνας.
Ο σ. Δημήτρης, τα τελευταία χρόνια, εργάζονταν στο Κόμμα, με συνέπεια, ακούραστος και πάντα με διάθεση να προσφέρει περισσότερα.
Οσες χρεώσεις και καθήκοντα του ανάθεσε το Κόμμα, τα πάλευε με κομμουνιστική σεμνότητα, πείσμα για να υλοποιηθούν, δεν έκανε πίσω στις δυσκολίες.
Η ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του και ιδιαίτερα στο γιο του Σίμο και τη μητέρα του Αθηνά.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τετάρτη, στις 3.30 μ.μ. στο Γ' Νεκροταφείο και θα είναι πολιτική.